Вилотић у погону

69

Она сјајна вест које је недавно стигла из Болоње и гласила „ Милан Вилотић може да настави фудбалску каријеру“ синоћним доласком нашег дефанзивца у Анталију постала је и реалност. Вилотића су у хотелу Калиста дочекали руководећи људи клуба на челу са председником Владаном Лукићем и спортским директором Иваном Аџићем. Пошто се поздравио и са одушевљеним саиграчима Вилотић је задужио опрему и отишао на први званични састанак са тренером Робертом Просинечким.

 
Сад бих могао да одиграм утакмицу. Ево овог тренутка. Огромна је жеља. Имам малу трему, као оног тренутка кад сам долазио у Звезду. Имао сам полусезону паузе и осећам се као нови играч, што можда и јесам, који тек треба да се доказује. Прија ми ова ситуација. Осећам се да овде припадам. Ово искуство ме је очврснуло. Имао сам и пре неке ставове и замисли у смислу где бих волео да будем, како бих желео да проведем живот и сада сам све то некако утемељио.  После свега што је било, сваки тренутак је сада за мене прелепа ситуација. Искрено, не могу да се жалим на ово кроз шта сам прошао. Изашао сам као победник и сматрам да могу да будем поносан на све што сам превазишао – рекао је сјајни дефанзивац.
Није Вилотић чекао да дође у Турску како би почео да тренира.
– Један део припрема сам одрадио у Болоњи, колико сам спреман то ће заправо показати тестови које ћу урадити овде. Видећемо где се уклапам и колико ми још треба рада да бих стигао момке. Најлепше ми је то што сам дошао коначно у ситуацију да се борим за место. Мислим да ћу физички бити спреман за почетак првенства –напомиње Вилотић.
Пресрећан је Вилотић што ће овај период његовог повратка на терен обележити рад са тренером Робертом Просинечким.
– Упознавање са тренером Робертом Просинечким ми је изгледало јако чудно. За нас је све он легенда и сада сам у позицији да причам и седим са том легендом, да правим планове за даље. Необично је, тек сад схватам да је он и заиста шеф стручног штаба и пресрећан сам због тога – истиче Вилотић.

Претходни текстЗорана првак Београда
Следећи текстПобеда за прво место