Пекарић у Звезди

51

Нино Пекарић, стамени 26-годишњи штопер ново је појачање фудбалског клуба Црвена звезда. Пекарић међу црвено-беле стиже као једногодишња позајмица из букурештанског Динама, са могућношћу продужетка сарадње.

„Изузетно сам задовољан што сам дошао у Црвену звезду. То је велики клуб са европском и светском титулом. Пресрећан сам и на мени је да се одужим због указаног поверења. Све је на мени и све ћу урадити да Звезда бележи добре резултате“, каже Пекарић.

Пекарић је своју професионалну каријеру почео у Радничком из Обреновца где је провео две сезоне. Потом је три и по године играо у Војводини, да би последњих шест месеци био члан Динама из Букурешта.

„Лош период мог живота је иза мене, али не бих хтео да причам о томе. Стижем у Звезду као велики професионалац, максимално припремљен за највеће напоре. Упућен сам у игру црвено-белих и познајем систем игре који форсира тренер Земан. Очекујем да ћу се веома брзо уклопити у игру“, тврди Пекарић.

„Презадовољан сам јер смо довели изузетно доброг играча, који ће много допринети игри наше одбране и целог нашег тима. Нино би требало својим искуством да донесе велики квалитет и сигурност. Добро га познајемо и задовољни смо са још једним успешно урађеним послом“, каже спортски директор Црвене звезде Горан Буњевчевић.

Пекарић има осам наступа за младу репрезентацију и један постигнут гол. У Црвеној звезди носиће дрес са бројем 16 на леђима.

Претходни текстМного ми значи позив
Следећи текстКадети први у Билећи