Прослава на Косову

30

Шампиони Србије, рукометаши Црвене Звезде сада већ традиционално своју нову титулу су прославили на Косову, тачније домаћин шампионима били су мештани Зубин Потока,где је Црвена Звезда одиграла пријатељску утакмицу са екипом Мокре Горе.

Резултат је био у другом плану.Пуна хала је дочекала шампионе. Настала је феномелана атмосфера када је изнешен пехар ШАМПИОНА СРБИЈЕ.Дуго ће у срцима играча и управе остати ова посета,као и посета манастиру Дубоки Поток.Долазак играча Црвене Звезде је протекао без и најмањег инцидента.Људи на Косову су на прави начин показали како се воли своја земља и како се воли и навија за омиљени клуб.Играчи и управа су обећали да ће се ускоро опет вратити и поделити радост при уласку у Лигу Шампиона!
 
Феноменални навијачи и феноменални дочек,су речи које су у аутобусу при повратку у Београд превејевале преко усана велике вечине играча.

Црвено бели су обишли и језеро Газивода, где су се одморили у уживали пре свега у друштву домаћина који се на све начине потрудио да се играчи Црвене Звезде осећају као код куће. Директор Јовић, је припремио пригодне поклоне. Рукометаши Звезде су поделели велики број опреме.

Претходни текстЧеститке џудо клубу
Следећи текстЈош две медаље