Прекинути доминацију

32

Елитна дивизија дама улази у завршницу. Данас стартује Супер Банка Интеза лига у коју се пласирало шест најбољих екипа после лигашког дела такмичења, поред наших девојака, место у елити су ибориле и кошаркашице Хемофарма, Спартака, Партизана, Војводине и Пролетера. Екипе су пренеле бопдове из првог дела шампионата, а после десет кола, четири првопласиране екипе пласираће се у плеј-оф.

Титулу шампиона брани екипа вршачког Хемофарма, која је већ годинама уназад неприкосновена у нашем шампионату. Међутим, наше девојке су силно мотивисане да прекину ту доминацију банатске екипе и освоје толико жељену титулу. После петог места у регионалној лиги и пропуштене шансе да се домогну трофеја националног купа, где су изгубиле управо од Вршчанки, за наше девојке следи оно право, сигурни смо да ће дати све од себе да освоје трофеј.

Прилику да покажу колико су озбиљне у тој својој намери имаће већ вечерас у дворани „Шумице“, где од 20,30 дочекују новосадску екипу Војводна НИС. Судијски део посла је поверен тројцу- Морожин, Петровић, Јанковић. Остали парови су: Партизан – Пролетер и Спартак – Хемофарм.

У 2. колу, у суботу, Звездашице гостују Спартаку у Суботици.

Претходни текстЦиљ су нови бодови
Следећи текстОдбојкаши стартују против Радничког