Очекивали више

25

Завршено је појединачно првенство Србије у куглању, где су наши представници, и поред великих очекивања клуба, остварили скромне резултате. Љубиша Сузић и Бора Грујин застали су на десетом, односно четрнаестом месту, па ће тако пласман на светски куп у октобру за њих остати само лепа жеља.

„Искрено, очекивао сам боље резултате, али сада, када се осврнем на читаво првенство, и када саберем утиске, ово је ипак реалан домет наших представника на такмичења. Бора је своје наступе завршио још у суботу у Панчеву, заузевши 14. место са оборених 571. чуњева, тачније 1174 у укупном пласману. Пут у Врбас на недељну завршницу обезбедио је Љубиша Сузић, који је сјајним хитцима у Панчеву (580 чуњева, 1196 у укупном збиру), и тако покушао да се умеша у трку за највиши пласман. У недељу, Љубиша је оборио 591 чуњ и заузео скромно десето место“, изнео је своје утиске са првенства Србије, Звонко Матијаш, тренер првог тима Црвене звезде.

Планови и амбиције куглашког клуба нису завршени са прошлонедељним осигуравањем опстанка у првој лиги. 19. и 20. април је резервисан за финале купа Србије, које се одржава у Новом Саду, где је наша екипа обезбедила учешће у полуфиналу. Жреб им је доделио нешто лакшег противника – Поштанску штедионицу, док је други полуфинални пар Кањижа – Сента.

Претходни текстПоносни на резултате
Следећи текстСахрана Рајка Митића сутра