Зацртано – остварено

38

У 17. колу Суперлиге наши рукометаши остварили су зацртано – савладали су Планинку са 31:26, па су и дфаље лидери првенства са четири бода предности над Колубаром.

Утакмица у спортској хали у Блацу протекла је у знаку Ненада Перуничића. Наш прекаљени ас је постигао пет голова и одлично постављао одбрану црвено-белих, која је сасекла крила домаћина. У првом полувремену истакао се и Максић са три узастопна поготка, па је прва деоница игра завршена предношћу шампиона од четири поготка – 14:10. Средином наставка наш тим се сасвим разиграо и за трен ока направио разлику од +6, па је тада практично било решено питање победника. Тријумф Звезде је могао до краја да буде и убедљивији…

Планинка Пролом Вода – Црвена звезда 26:31 (10:14)

Спортка хала у Блацу. Гледалаца: 700. Судије: Лазић (Косовска Митровица) и Арсенијевић (Ниш).

ПЛАНИНКА: Коцић, Петровић 1, Илић 4, Филиповић 2, Шћепановић, Петковић 9, Миловановић, Спасић 3, Вељковић 6, Јанковић, Мирковић, Милојковић, А. Марковић, Радисављевић 1.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић – 5 одбрана, Мијатовић – 14 одбрана, Карлеуша 1, Милашевић 1, Михајловић 3, Перуничић 5, Максић 8, Павлов 3, Ненадић 1, Шишић, Милош Милошевић 1, Мирко Милошевић 6, Курбалија, Пејовић 2.

Претходни текстКапитен за преокрет
Следећи текстНије лош ни бод