У преговорима око Карлоса

23

ФК Црвена звезда понудила је Локерену око милион и по евра одмах и проценат од наредне продаје за Бразилца Жоао Карлоса. Тренер црвено-белих Александaр Јанковић, Карлоса зна из времена док је био помоћник Славољубу Муслину у овом белгијском прволигашу.

Проблем представља што су челници Локерена зацепили цену од три милиона евра која је отерала многе богатије европске клубове од српског шампиона. Уколико ипак прихвата услове, Бразилац би већ у четвртак стигао на Кипар, где се тренутно налази наш тим на припремама. Пре тога би Карлос морао да прође лекарске прегледе, а према речима тренера Јанковића већ сада је испунио још један пресудлов, који мора да има сваки фудбалер који долази на „Маракану“. Наводно, бритки штопер је у разговору са челницима Звезде изразио велику жељу да Белгију замени Србијом и заигра у нашем клубу.

Жоао Карлос Пинто Чавез је 1982. годиште, играо је за Бангу, Васко да Гаму, ЦСКА из Софије и Локерен са којим има уговор до 2010. године. Висок је 189 центиметара, а тежак 84 килограма.

Претходни текстЖелимо финални турнир код нас
Следећи текстКуп Кораћа