Обезбеђено учешће у плеј-офу

45

Након годину дана пао је и Нови Сад. Толико су одбојкаши Црвене звезде чекали на тријумф против Војводине у „Спенсу“ (3:1). Више од победе над актуелним шампионом, нашим одбојкашима је битно што су практично обезбедили пласман у плеј-оф. Такквог мишљења је и тренер црвено-белих Жељко Булатовић:

– Ако победите у Новом Саду, уз то и освојите три бода, онда мора да будете задовољни. Не дешава се то баш тако често. Ми смо сигурно растерећеније ушли у ову утакмицу, чини ми се да је Војводина била под много већим притиском. Било је доста грешака са обе стране, посебно код домаћих. Овом победом практично смо обезбедили пласман у плеј-оф. Војводини могу само да пожелим да среди здравствене проблеме, да искористи паузу на најбољи начин и спремно дочека у јануару два преостала кола. Ми ћемо се борити да свргнемо Раднички са првог места.



У Звезди је поново кључну улогу одиграо Томислав Докић:
– Било је ово вема тврда утакмица у прва три сета. У трећој деоници смо необјашњиво пали, што је Војводина искористила. У четвртом смо по мало и имали среће, али смо и стисли зубе, па бодови нису изостали.

Претходни текстУз подршку до врха
Следећи текстСедам звездаша у репрезентацији