Тешка утакмица за крај године

33

Кошаркаши Црвене звезде у суботу од 17 часова у дворани Пионир дочекују екипу Војводине, коју су добили у првом делу шампионата у новосадском Спенсу. Утакмицу ће директно преносити телевизија „Фокс“, као и радио Спорт ФМ.

„Војводина је изузетан састав који прави јако добре резултате. Њихова предност у односу на нас је што играју једну утакмицу недељно и у овај дуел улазе много одморнији. Новосађани су попуњени на свим позицијама. Имају 12 квалитетних играча и због тога могу да одржавају висок темпо игре током 40 минута. Биће то тешка утакмица за нас, јер не смемо да дозволимо још један пораз на нашем паркету. Тако би анулирали све наше победе на страни. Даћемо све од себе, да се у последњој утакмици у 2007. години од наше публике опростимо у слављеничком расположењу“, рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде Стеван Караџић.

Црвена звезда и Војводина одиграли су до сада укупно 43 утакмице – Београдјани су славили 34 пута, а Новосадјани су били бољи у девет дуела. У првенству су се састали 32 пута, а тим са Малог Калемегдана остварио је 25 победе. У плеј-офу играна су три меча и Звезда има скор 2-1, док су у Купу Новосадјани једанпут тријумфовали у укупно пет утакмица. У регионалном шампионату одиграна су три сусрета.

Улазнице за овај дуел продаваће се на благајни хале “Пионир” од 12 часова до почетка утакмице по цени од 100 динара трибине.

Претходни текстПрвенство Београда
Следећи текстДружење са навијачима