Милоје наставља лечење

158

Звонко Милојевић је напустио ахенску „Уни клинику“ и од данас ће лечење наставити у Белгији, на „Лувен клиници“. Као што је познато Милојевић је са Миланом Ловром имао тежак саобраћајни удес код Ахена, а тек 12 дана после несреће је дошао свести.

Том радосном тренутку су присуствовали сви они који су и најчешће били уз њега: старији брат Здравко, пријатељ-менаџер Дејан Вељковић, медицинска сестра Жаклина Станивуковић, др Ана Стевановић и остала лекарска екипа.


 
Захваљујући колегама из франкфуртских „Вести“ сазнали смо да је са Милојем за Лувен отишла и сада много расположенија супруга Марина, која се почетком недеље вратила у Ахен из Јагодине, где је ишла да продужи визу. Затим, шурак Милан Ђукић, који је стигао из Аустралије како би свакодневно пре и после подне био по два-три сата уз тешко настрадалог рођака.


 
Посебно се мора споменути ахенски свештеник Славенко Савић, који је од првог дана био са Милојевићем и молио се за његово оздрављење и опоравак. Дејан Вељковић је све време водио бригу о лечењу о позивима из целог света. Шта рећи за чувара мреже Локерена Југослава Лазића, који је заменио Милоја на голу. И поред свих обавеза Југослав је свакодневно преваљивао по 250 километара од Брисела до Ахена како би посетио пријатеља. Медицинска сестра Жаклина Станивуковић је била главни преводилац и у сталном контакту са лекарском екипом која су извршила операцију и пратиле његов опоравак.

Пред Вама су, ексклузивно, фотографије које смо такође добили захваљујући љубазним колегама из франкфуртских „Вести“.

Милоје, сви Звездаши и твоја Звезда су уз тебе! Желимо ти брз и успешан опоравак.

Претходни текстБолтон – клуб дуге традиције
Следећи текстБити или не бити