Минимална победа у Новом Саду

33

Голом Душана Ђокића у 25. минуту, Црвена звезда је победила Војводину у Новом Саду са 1:0 и на тај начин после девет одиграних кола задржала водећу позицију на табели Меридијан Суперлиге.

У ослабљеном саставу, наша екипа није пружила блиставу партију, али је остварила циљ и освојила три бода. Одлучујући моменат био је када је голман Војводине, Кахриман, почетнички погрешио и испустио лопту што је Ђокић умео да искористи и пошаље лопту у мрежу

У првом полувремену је Црвена звезда припретила преко Гаја, Милијаша и Миловановића, али нису то биле нарочито изгледне позиције. У наставку сусрета Звезда пропушта још неколико шанси, а најбољу Аилтон који се нашао сам пред голом домаћих.

На крају, победа је остварена заслужено, али је њена цена била доста висока. Наиме, меч су пре времена морали да напусте Гај и Пантић који су се повредили па остаје да се види колико ће морати да одсуствују са терена.

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Бановић, Пантић (46′ Кривокапић), Бишевац, Гај (45′ Туторић), Тришовић, Трајковић, Миловановић, Кастиљо, Милијаш, Аилтон (72′ Пуровић), Ђокић.

Жуте картоне су добили Трајковић, Бишевац, Аилтон, Кривокапић и Туторић

Претходни текстБорбено на Колдинг
Следећи текстПораз у дербију