Продаја карата за Барселону од среде, апел свим звездашима

8

КК Црвена звезда Меридианбет пушта у продају у среду од 12 часова појединачне карте за утакмицу 4.кола Евролиге са Барселоном.

Карте ће се као и увек наћи на продајним местима нашег тикетинг партнера Тикетс, као и онлине.

Интересовање за ову утакмицу је огромно! Због очекиваних гужви препорука је да сви који буду имали карту дођу раније у дворану и због детаљних контрола и лакшег уласка у Арену.

КК Црвена звезда Меридианбет труди се да организује утакмице свих ових година са што мање грешака, и да унапређује свој рад у сваком сегменту.

Међутим, у неким (сегментима) морамо као клуб да апелујемо на добру вољу свих Звездаша!

Током прве утакмице Евролиге примећено је да поједини власници сезонских карата око терена доводе децу која им седе у крилу на једном седишту, што по више основа, почев од првог – правила Евролиге – није дозвољено.

Такође, током уласка на прву утакмицу примећено је да је одређени број гледалаца покушао да уђе у дворану са сликом карте која се налазила на мобилном телефону. Улазак на утакмицу са Барселоном на тај начин без карте или сезонске карте коју ће особа имати „физички“ у рукама – неће бити дозвољен, а свака злоупотреба санкционисана.

КК Црвена звезда Меридианбет апелује да учинимо све да утакмице нашег тима у Арени буду доживљај за све уз комфор за који смо својим делима одговорни сви.

Овом приликом желимо још једном као клуб да се захвалимо свима који су направили сјајан амбијент током  утакмице са Басконијом.

Слика пуне „Београдске Арене“ и 20 хиљада људи који здушно бодре свој тим је нешто чиме мало ко може у Европи да се похвали! И ту слику ће поново видети већ у петак!

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица – Вечити дерби пионира
Следећи текстИвица Јевтић нови селектор Црне Горе