Црвена звезда Меридианбет – Игокеа (субота, 18.30)

10

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након још једне врло важне победе у Евролиги над кеипом Басконије, враћају се на терену већ у суботу у утакмици 4.кола АБА лиге против Игокее.

Меч ће се играти у “Београдској Арени” са почетком у 18.30 часова, а првобитни термин (18 часова) померен је за 30 минута!

За разлику од Евролиге, где црвено бели за сад имају две победе, старт у регионалној лиги није најбољи, па се због скора 1-2 намеће важност ове утакмице и победе.

Тренер Јанис Сферопулос одрадиће у петак тренинг са екипом након дана одмора, а предвиђен је и тренинг у суботу у преподневним часовима, пред меч са тимом из Лакташа који је уписао две важне гостујуће победе на старту АБА лиге (Сплит и Задар), али у Београд долази након везаних пораза од Будућности и Вирцбурга у ФИБА Лиги Шампиона.

Тренер КК Црвена Звезда Меридинабет Јанис Сферопулос: – Изузетно, изузетно важна утакмица за нас, и то против тима који заиста игра добро. Уз све то, уколико им то допустите, и не приступите и не одиграте утакмицу на прави начин, у стању су да Вам нанесу озбиљну штету и угрозе вас. Очекујем од мојих играча да сви до једног буду психички потпуно спремни за ову утакмицу!

Капитен Бранко Лазић: Важна утакмица за нас, са Игокеом никада нису биле лаке утакмице у АБА лиги, ова која следи има И додатну важност јер желимо да играмо боље у регионалном шампионату. Тим који игра добро на старту сезоне, додуше везали су два пораза, међутим, познајемо и екипу и тренера. Све то гарантује да нас чека тежак меч. Како због квалитета противника, тако И због важности меча јер желимо победу. Да би до ње дошли приступ мора да буде апсолутно исти као на утакмици са Басконијом! Позивам наше навијаче да дођу у суботу увече у Арену И пруже нам подршку.

Цене дневних карата за овај меч су стандардне и можете их пронаћи испод текста, а подсећамо да због великог интересовања траје и продаја сезонских до суботе!

Претходни текстЂига од бонуса до најстандарднијег
Следећи текстНајава преноса – Графоси гостују на „крову“