Након победе у евролигашкој премијери, нови меч већ у недељу у Сплиту (17ч)

10

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Париз са 80:77, на гостовању у првом колу Евролиге и изванредно отворили нову сезону, али времена за одмор и дубљу анализу нема, јер се утакмице у наредном периоду „нижу као на траци“!

Прва је већ у недељу од 17 часова у Сплиту против домаћег истоименог тима у оквиру 3.кола АБА лиге.

Црвено бели ће у суботу имали тренинг опоравка у Паризу, након чега следи лет редовном линијом из Париза за Сплит од 17 часова.

Тренер Јанис Сферопулос у Сплиту ће моћи да рачуна на Милоша Теодосића који је одрадио један од два меча суспензије у ЕЛ, али ће бити на располагању тиму за меч 3.кола АБА лиге:

– Очекује нас утакмица против екипе која игра добро, и жели да то да материјалзиује и добрим резултатима и победама.Као што увек кажем, основно је да се придржавамо плана и договора за овај меч. Гостујућа је утакмица, која никада није лака, морамо да будемо сконцентрисани и да одиграмо на највишем нивоу.

Огњен Добрић: – Меч у Сплиту никада није био лак, неће бити ни сада не само због чињенице да имамо мало времена до тог меча након врло тешке утакмице у Паризу. Почетак је сезоне, тражимо се још увек као тим и нашу хемију, али наравно да је све много лакше и за самопоуздање када добијеш утакмицу и то тако важну а брзо улазиш у наредну. Знамо тим Сплита, има ту јако добрих искусних играча и мораћемо да одиграмо добро и чврсто у Сплиту – рекао је Добрић.

Екипа неће моћи да рачуна на Бранка Лазића (задња ложа) који је остао у Београду, а тим се враћа кући одмах након утакмице и почиње припреме за меч са Басконијом који се игра већ у среду у Београдској Арени. Дневне карте за ту утакмицу биће пуштене у понедељак о чему ће се клуб огласити у посебним објавама.

Претходни текстУ сусрет противнику – ИМТ
Следећи текст