Велико хвала за све!

11

Председник КК Црвена звезда Меридианбет Небојша Човић изабран је у уторак 01.10.2024.године на Скупштини КСС за председника Кошаркашког Савеза Србије у наредном четворогодишњем периоду до 01.10.2028.године.

Председник УО КК Црвена звезда Жељко Дрчелић жели овом приликом у име целог клуба и свих Звездаша да честита нашем досадашњем председнику, господину Небојши Човићу избор на место председника Кошаркашког Савеза Србије најодговорније место у српској кошарци и још једном се захвали за све што је учинио за наш клуб!

др Небојша Човић је водио наш клуб 13 година. У његовом мандату је прво опоравио Црвену звезду која је била на ивици опстанка, и постепено подигао на ниво клуба који је стабилан, транспарентан, респектабилан у европским оквирима, као и редовни учесник Евролиге и освајач чак 25 трофеја Српске лиге, АБА лиге и Купа Радивој Кораћ!

Овај период рачуна се као најуспешније раздобље у историји нашег клуба који наредне године слави 80 година постојања.

Истовремено сви запослени у клубу, УО, менаџмент, Скупштина, стручни штаб, играчи и сви запослени, желе још једном да се захвале др Небојши Човићу на свему што је урадио за нашу Црвену звезду и пожеле му пуно среће и успеха на месту председника КСС, као и добру сарадњу са нашим клубом у наредном периоду који је изузетно важан за целокупну српску кошарку!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстПисмо и оставка председника Клуба Небојше Човића након избора на место председника КСС