Цене дневних карата КК Црвена звезда Меридианбет за евролигашку сезону 2024/25

9

КК Црвена звезда Меридианбет као што је и најавио у претходним оглашавањима, објављује цене дневних карата за утакмице Евролиге које ће бити у организацији нашег клуба.

Цене појединачних карата биће веће од просека до кога се долази за једну утакмицу уколико купујете сезонску карту, а такође постојаће и неколико категорија дневних карата за евролигашке утакмице у зависности од противника који стиже у Београд на дуел са црвено белима.

Подсећамо да ће КК Црвена звезда Меридианбет своје мечеве у Евролиги организовати у Београдској Арени.

Такође продаја сеознских карата се наставља и трајаће и током прве половине октобра (први „домаћи“ меч у Евролиги Црвена звезда Меридианбет игра против Басконије наредне среде 09.10.2024.године).

Комплетне цене и све важне информације везане за куповину сезонских карата можете погледати на овом линку, а цене појединачних карата за утакмице Евролиге можете погледати на графичком приказу испод текста.

Места за продају дневних карата остају иста: сва продајна места тикетс.рс као и онлине, а о почетку продаје карата за утакмицу са Басконијом уз све остале сервисне информације тим поводом клуб ће се поново огласити у наредним данима.

Буди уз Црвену звезду Меридијанбет у јубиларној сезони!

Претходни текстСписак путника за Италију
Следећи текстМимовић позива навијаче: Да напунимо запад Маракане и навијамо јако