Спремни за Суперкуп

23

У просторијама СД Црвена звезда одржана је конференција за новинаре поводом сутрашњег сусрета са Војводином у Суперкупу Србије.

Наши момци од 19 часова у Смедереву имају прилику да освоје први трофеј ове сезоне.

На конференцији су нам се обратили генерални директор одбојкашког клуба Никола Росић, главни тренер Ивица Јевтић као и капитен Александар Гмитровић.

Никола Росић осврнуо на постигнуто у досадашњем периоду истакао како је врло задовољан победама у квалификацијама за Лигу Шампиона и још једном нагласио да су циљеви Црвене звезде увек највиши и да ћемо се борити за трофеје и свим такмичењима у којима учествујемо.

Тренер Ивица Јевтић је говорио о проблемима које доноси ранији почетак сезоне као и о екипи Војводине коју је препознао као увек незгодног противника навикнутог на победе и трофеје, али као и увек сигуран је да сами одлучујемо о својој судбини.

Капитен Александар Гмитровић се сложио са тренером и директором и најавио велику борбу сутра и још једном потврдио да су наши момци спремни за нове трофеје.

Сутра у 19 часова у спортској хали у Смедереву имаћемо прилику да присуствујемо још једном празнику одбојке, дођите да подржимо Црвену звезду и додамо још један пехар у витрину!

Претходни текстСферопулос: Поштујемо Морнар и у складу са тим ћемо одиграти прву домаћу утакмицу
Следећи текстЦрвена звезда – Железничар 2:1 (1:0)