Велики одзив Звездаша за дружење са играчима на Калишу

19

КК Црвена звезда Меридианбет уприличио је у петак дружење првотимаца нашег клуба са купцима сезонских карата за предстојећу сезону на Малом Калемегдану.

Ни огромна врућина и тропске температуре које владају у Београду ових дана, нису спречиле огроман број заљубљеника у црвено-беле боје да дођу, пруже подршку нашим првотимцима, сликају се и добију аутограм, али и пошаљу својеврсну поруку да ће наши момци и ове сезоне имати огромну подршку на утакмицама у предстојећој сезони!

Долазак Немање Недовића, Кодија Милера Мекинтајера, Мајка Даума, Рокаса Гедраитиса и најмлађег првотимца Андреја Костића изазвало је огромно одушевљење и велику пажњу присталица црвено-белих, и наших купаца сезонских карата којих ће и ове сезоне бити у великим броју.

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет почињу припреме у понедељак 19.08.2024. године када ће обавити тестирања и отпутовати у Стару Пазову на први део припрема за нову сезону која за црвено-беле стартује 22.09. утакмицом у Дубаију.

Клуб ће се током следеће недеље огласити и са планом припрема и одигравања пријатељских утакмица пред старт нове сезоне.

Још једном се захваљујемо свим Звездашима који су данас били на Калишу и улепшали догађај, али пре свега уприличили сјајну добродошлицу новим првотимцима црвено-белих!

Комплетну галерију слика и видео снимак дружења на Малом Калемегдану можете погледати испод:

Претходни текстОлањинка: Голови за самопоуздање, идемо по позитиван резултат у Норвешку
Следећи текстОмладинци мотивисани пред нову сезону