Милојевић: Терен нам неће олакшати посао

10

Шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић је изнео очекивања пред прво гостовање црвено-белих у сезони 2024/25. Фудбалери Црвене звезде ће се у оквиру трећег кола националног првенства састати са екипом Текстилца сутра од 20 часова на стадиону “Станко Малетин Вава”.

Мислим да имају веома добар колектив и да су задржали енергију коју су имали прошле године, са којом су и ушли у Суперлигу. То су показали и у претходне две утакмице, без обзира на резултат. Нарочито у претходном мечу су показали таленат и потенцијал. Екипа су која се базира на колективу и то је њихова највећа снага – истакао је Милојевић.

Фудбалери Текстилца неће дочекати црвено-беле на свом стадиону у Оџацима. Меч ће бити одигран у Бачкој Паланци, а стратег наше екипе не мисли да ће то бити додатна предност за наш тим.

– Ове сезоне има доста радова и много екипа не игра на својим теренима. У данашње време не знам да ли је то предност или не. Не верујем да ће нам та чињеница олакшати посао.

Интересовало је представнике медија и да ли може да се очекује повратак Глазера на терен.

– Видећемо. Сигурно да имамо одређене проблеме. Покушавамо да их решимо и да их опоравимо што пре како би могли да уђу у такмичарски ритам.

Осврнуо се Владан Милојевић и на меч против лучанске Младости.

– Доста ствари нам је показала та утакмица. Урадили смо анализу и завршили са тим у уторак. Причали смо и имаћемо доста неких ствари да исправљамо и у будућности. Ми смо екипа у формирању. Доста играча је отишло, неки од њих су у фази рехабилитације. Са друге стране вратили су се и репрезентативци, а нису у такмичарској форми. Рекао сам и тада што се тиче првог полувремена, то не би смело више да нам се догађа.

Није желео да открива шеф стручног штаба нашег тима који ће се штоперски тандем наћи од старта меча на терену, као ни да ли ће утакмицу почети са два нападача.

– Видећемо.

Истакао је Милојевић да Црвена звезда увек иде на победу.

Као и када смо заостајали са већим бројем бодова за противником, без обзира ко је, увек је императив победа када играте у Црвеној звезди, било да сте на тренингу, званичној или пријатељској утакмици. Сваки пут идемо на три бода, тако ће бити и сада – закључио је Милојевић.

Претходни текстНајава преноса – Графичар стартује
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Ивица Мавренски (1966-2024)