Меридиан фондација обезбедила одлазак малишана на летњи кошаркашки камп црвено-белих

7

Летњи кошаркашки камп на Златибору, у организацији КК Црвена звезда Меридианбет, традиционално се одржава крајем јуна и почетком јула. У току је прва смена, која се завршава последњим даном јуна, а друга и трећа смена су на програму од 01.07. до 15.07.

Наш летњи кошаркашки камп већ традиционално окупља талентоване младе играче из читавог региона, а ове године смо у сарадњи са Меридиан фонацијом учинили посебним. У акцији “Закуцавања за младе таленте” свако закуцавање у лигашком делу сезоне је било вредновано са 1.000 динара, а из тог фонда награђено је шесторо малишана, који су добили јединствену прилику да на кампу учествују потпуно бесплатно, захваљујући Меридиан фондацији.

Током читаве сезоне у свим такмичењима (Евролига, АБА лига, Супер лига Србије, Куп Радивој Кораћ), осим за победу црвено-белог тима, навијали смо и за што више атрактивних закуцавања наших првотимаца. Током лигашког дела сезоне видели смо 223 закуцавања, што значи да је сакупљен новац за финансирање шест учесника кампа, који имају прилику да раде са тренерима нашег клуба, као и да се прикључе дружењу са садашњим и бившим играчима црвено-белог тима.

Ово је још једна у низу акција црвено-белих и Меридиан фондације, посвећена друштвено-одговорним активностима и хуманитарним акцијама, које пружају подршку локалним заједницама и угроженим групама.

Наша сарадња обухвата различите пројекте који унапређују квалитет живота и доприносе развоју друштва, а овог пута акценат је на младим кошаркашким надама и будућим шампионима.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстТерзић: Подржите акцију „Црвено-бела крв“ и спасите животе
Следећи текстЈаго Звездин до 2027!