Црвено-бели гостују Меги у другој утакмици полуфинала (уторак, 20)

15

КК Црвена звезда Меридианбет у уторак од 20 часова гостује екипи Меге у другој утакмици полуфиналне серије АБА лиге.

Црвено-бели су у првом дуелу 3. маја убедљиво савладали противника резултатом 103:73 и тако повели у полуфиналу.

Изабраници Јаниса Сферопулоса су током тог сусрета одиграни на веома високом нивоу свих 40 минута, а поентерски су тада најрасположенији били Недовић и Гедраитис са по 13 поена, 11 је додао Томпкинс, док су по 10 убацили Теодосић и Јаго.

Пред другу утакмицу полуфиналне серије говорили су тренер Јанис Сферопулос, као и Немања Недовић и Треј Томпкинс.

Пред нама је друга утакмица полуфиналне серије против екипе Меге и очекује потпуно другачији дуел у односу на онај који смо одиграли на нашем терену. Морамо да будемо фокусирани и максимално концентрисани током читаве утакмице, да играмо нашу игру и испоштујемо план – истакао је Јанис Сферопулос.

Мислим да смо у првој утакмици били фокусирани, испоштовали смо све договоре које смо имали, али не треба резултат из првог меча да нас завара. Мислим да ће Мега изаћи са много више енергије сада. Неће бити комплетни, не знам каква је ситуација са Плавшићем, али знам да Миљеновић неће играти. Ја му овом приликом желим брз опоравак јер је имао сјајну сезону до сада. Ако будемо опет на максимуму и ако одрадимо што тренер буде тражио од нас, мислим да неће бити проблема. Ми поштујемо све оно што су урадили ове сезоне. Али знамо где смо и да смо фаворити. Јасно је да идемо на победу – истакао је Недовић.

Мега је добар тим, млад и пун талента, гладни су добрих резултата. Морамо увек бити спремни на све што се може десити, али све док радимо свој посао и бринемо о нашој игри верујем да ће све бити како треба – додао је Треј Томпкинс.

Подсећања ради, полуфиналне серије играју се на две победе, а други полуфинални пар чине Будућност и Партизан.

 

Претходни текстДраговић: Данас обележавамо Ђурђевдан, а највеће славље ће бити у последњем колу
Следећи текстЗвездаши на каљењу: Митуљикићев хет-трик