Звездине даме у финалу Купа!

43

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у финале Купа Србије пошто су у полуфиналу савладале ТСЦ у гостима резултатом 3:0 (3:0).

Црвено-беле су повеле голом Мине Чавић у 13. минуту. Пред крај полувремена свој шоу имала је Софија Сремчевић која је за два минута постигла два поготка. Први у 42. минуту, а други само минут касније за 3:0 за наш тим. Испоставило се да је то коначан резултат и да је Звезди било довољно да обезбеди пласман у финале.

У финалу Купа Србије Црвена звезда ће играти против суботичког Спартака који је у другом полуфиналном мечу савладао Слогу Земун са 5:0.

ТСЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (0:3)

Адорјан – Стадион: СК „Тиса Њерш“. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: М.Чавић у 13. и Сремчевић у 42. и 43. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Васовић, Сремчевић (Црвена звезда).

ТСЦ: Кирјак, Златановић, Бечић, Радуновић, Божић, Ђурђевац, Грујић, Вешић (Опачић од 89. минута), Родић, Червенак (Боснић од 76. минута), Спичановић (Јовић од 64. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић (Максимовић од 86. минута), Малијар (Миладиновић од 86. минута), Жарковић, Благојевић, Тенков (Илић од 78. минута), Сремчевић, Миловић, Крајшумовић (Миловановић од 71. минута), М.Чавић (Васовић од 46. минута), Ђорђевић.

Претходни текстНедовић: Да одиграмо нашу игру и будемо максимално концентрисани
Следећи текстЦрвена звезда – ТСЦ 2:1 (0:0)