Недовић: Да одиграмо нашу игру и будемо максимално концентрисани

7

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет у петак отварају полуфиналу серију АБА лиге, а противник нашег тима у борби за финале јесте екипа Меге. Прва утакмица полуфинала игра се у хали “Александар Николић” са почетком у 19 часова, а КК Црвена звезда је обезбедио слободан улаз на трибине за тај дуел.

Црвено-бели ће снаге одмерити са добро познатим ривалом – Црвена звезда и Мега су до сада укупно одиграле 67 утакмица, од којих је наш тим у 60 славио, док је 7 пута победила Мега.

Када говоримо о сусретима ова два тима само у регионалној АБА лиги, одиграно је укупно 25 дуела, а црвено-бели су као победници изашли чак 24 пута.

КК Црвена звезда Меридианбет и Мега се опет сусрећу, али овог пута у полуфиналној серији, чији је почетак заказан за петак, а пред овај сусрет говорили су тренер Јанис Сферопулос и Лука Митровић, као и Немања Недовић:

Мега нас је намучила у првом дуелу лигашког дела, потом су нас добили на нашем терену и то заиста доста говори о њиховом квалитету. Елиминисали су екипу Цедевита Олимпије у четвртфиналу релативно лако и сигурно да нас очекује јако тежак посао. Свесни смо да играмо против јако младе екипе, која игра без притиска, која је атлетски јако моћна и надам се да ћемо сви бити спремни да зауставимо њихову игру у транзицији, да ћемо утакмицу увести у наш ритам и на крају на искуство забележити победу.

Надам се да ће наши навијачи испунити Пионир. Нема потребе да причам колико нам је битан сваки човек који ће доћи на утакмицу. Пред нама је физички и ментално изузетно изазован период сезоне, тако да нам сваки навијач много значи!

Звездаши, видимо се у петак у Пиониру да још једном пошаљемо најлепшу црвено-белу!

Претходни текстЗвездини бициклисти са репрезентацијом Београда наступили у Мађарској
Следећи текстЗвездине даме у финалу Купа!