Седмица кадета против ОФК Вршца

15

Кадетска селекција Црвене звезде је остварила убедљиву победу у 21. колу домаћег првенства над ОФК Вршцем резултатом 7:0. Двоструки стрелац био је Алекса Дамјановић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Стефан Младеновски, Стефан Столић, Данило Булатовић, Василије Костов и Горазд Ристовски.

Црвена звезда – ОФК Вршац 7:0 (3:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Вукашин Делевић.

Стрелци: Младеновски у 13, Дамјановић у 31. и 36, Столић у 72, Булатовић у 82, Костов у 84. и Ристовски у 87. минуту.

Жути картони: Рогановић, Павловић (Црвена звезда), Печеничић (ОФК Вршац).

Црвена звезда: Миладиновић, Булатовић, Рогановић (од 66. Бубања), Павловић, Ивановић, Манојловић, Костов, Василић (од 56. Мишић), Кнежевић (од 66. Ђорђевић), Младеновски (од 78. Ристовски), Дамјановић (од 56. Столић).

ОФК Вршац: Лазин (од 67. Илијин), Бућковић Милошевић, Пајовић, Милосављевић, Шепецан (Д. Печеничић), Тећи, Костадинов (од 70. Попов), Трбовић, Пастор, В. Печеничић (од 64. Пеливан).

Офанзивно од самог старта су кренули изабраници Слађана Николића, па смо тако први гол видели већ у 13. минуту. Младеновски је прво унео лопту ка средини терена са левог бока, а онда снажним ударцем уз помоћ стативе донео црвено-белима предност. Наставили су наши кадети са нападима, па су тако редом покушавали до гола да дођу Манојловић, Василић и Рогановић. У 31. минуту смо видели нову промену резултата, када је Ивановић проиграо Костова, док је потоњи на тацни оставио лопту за Дамјановића, који је исту спровео у празну мрежу са ивице петерца. Слична акција виђена је и пет минута касније, само што је тада Младеновски пронашао Ивановића, који је центрирао за Дамјановића, а исход је био исти.

Друго полувреме је кренуло у нешто споријем ритму, али како се ближио крај утакмице, све креативнији су били кадети Црвене звезде. Након акције резервиста – Ђорђевића и Столића, Звезда дошла до четвртог гола. Брзоноги крилни нападач је пробио по десном боку и у „трепавицу“ погодио Столића, који је дошао до 10 гола у Кадетској лиги Србије ове сезоне. Од 82. минута кренула је плејада прелепих голова Црвене звезде. Прво је Булатовић са ивице казненог простора, левом ногом погодио саме рашље гола Вршца оставивши немоћног Лазина укопаног у месту. На идентичан начин, само са друге стране и нешто мање раздаљине је погодио и Костов, два минута касније. Последњи гол на утакмици виђен је у 87. минуту, када је Ристовски натрчао на лопту и „пробушио“ мрежу, погодивши први угао гола, те поставивши коначан резултат од 7:0.

Претходни текстДа покажемо право лице – Црвена звезда Меридианбет дочекује СЦ Дерби (понедељак, 18)
Следећи текстМилојевић: Припремили смо се на најбољи могући начин