Милојевић: Припремили смо се на најбољи могући начин

22

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео очекивања пред утакмицу 30. кола Суперлиге Србије, коју ће фудбалери Црвена звезде одиграти на стадиону “Рајко Митић” против Железничара у недељу од 17 часова.

Очекује нас тешка утакмица, као и све претходне у пролећном делу првенства. Пред нама је последњи меч у регуларном делу шампионата. Променом тренера Железничар је заиграо у другом систему. Господин Добрашиновић је то већ добро показао док је био тренер Новог Пазара. Одличан је тактичар, сигурно да нам неће бити лако. Очекујемо јако тешку утакмицу – рекао је Владан Милојевић.

Говорио је стратег наше екипе о шефу стручног штаба Железничара.

– Мислим да је филозофија Добрашиновића јасна, све његове екипе воле да играју фудбал, имају тачан план и стратегију за сваку утакмицу. Не знам шта је припремио за сутрашњи дуел, али је сигурно да је приказао своје тренерске квалитете у претходном периоду.

Истакао је Милојевић да су црвено-бели спремни за 30. коло Суперлиге Србије.

– Сваку утакмицу припремамо на исти начин, без обзира на ком месту на табели се налази противник. Свеједно је да ли се екипа бори за прву позицију, излазак у Европу или опстанак у лиги, сигурно нас очекује тешка утакмица. Припремили смо се на најбољи могући начин.

Похвалио је шеф стручног штаба нашег клуба Лазара Романића и истакао да је упознат са његовим квалитетима.

– Лазар јако добро игра. Један је од бољих играча у лиги. Дуго га пратим, још као млад фудбалер је отишао у Грчку, где је оставио сјајан утисак. Постигао је доста голова у тешкој средини и лиги. Сигурно да је озбиљан играч, требало би посебно обратити пажњу на њега.

Гелор Канга ће пропустити последње коло регуларног дела првенства.

– У овом тренутку смо сигурни да Канга неће наступити, паузираће због жутих картона. Остали играчи су за сада спремни да наступе.

Интересовало је представнике медија и да ли ће се на терену заједно наћи Жан Филип Красо и Шериф Ендиаје.

Не знам, видећемо – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстСедмица кадета против ОФК Вршца
Следећи текстЈош један пораз Звезде у Сплиту