Карте за Олимпијакос и СЦ Дерби од петка у продаји

21

Пред кошаркашима Црвене звезде Меридианбет је нови евролигашки изазов – у петак од 20:30 гостују екипи Реал Мадрида у утакмици 32. кола најпрестижнијег такмичења на Старом континенту.

Црвено-бели одиграће две утакмице на домаћем терену током следеће недеље, прву у понедељак против екипе Студентског центра, а три дана касније угостиће вицешампиона Евролиге екипу Олимпијакоса.

Карте за дуел против тима из Пиреја, као и Студентског центра можете да обезбедите већ у петак, 29. марта од 10:00.

Утакмица са Студентским Центром игра се у понедељак 01.04.2024. године у хали Александар Николић од 18 сати, а место одигравања те утакмице је промењено из техничких разлога. Дуел са Олимпијакосом игра се по плану као што је и најављено у Београдској Арени (четвртак, 4.4.2024. године у 19 часова).

Карте за ове утакмице биће у продаји од петка, 29. марта, од 10 часова, а продаја ће се вршити по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера „Tickets.rs“ као и онлајн на сајту www.tickets.rs.

Карте за утакмицу са Олимпијакосом ће се продавати и на дан утакмице на благајнама Београдске Арене (јужна страна) од 12 часова до почетка дуела.

Улазнице за дуел са тимом из Подгорице ће се такође продавати на дан утакмице на благајни хале “Александар Николић” (веома мали контигент) и то од 13 часова.

Звездаши, улазимо у финиш сезоне и најважније борбе, зато је важно да покажемо заједништво и пружимо велику подршку кошаркашима како бисмо сви заједно стигли до циља!

Претходни текстПосле те утакмице у Ивањици више ништа није било исто
Следећи текстПрва победа у Регионалној лиги, савладан Јадран из Херцег Новог