Милојевић: Против ТСЦ у најјачем саставу

13

Шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић је изнео очекивања пред утакмицу 23. кола Суперлиге Србије, коју ће фудбалери Црвене звезде одиграти сутра од 16 часова на гостујућем терену против екипе ТСЦ.

Говорио је стратег црвено-белих о квалитетима екипе из Бачке Тополе.

Снага екипе ТСЦ је баш у колективу. Имају доста играча од којих прети опасност, а сигурно да је Вулић један од њих. Поседују доста талентованих, добрих играча, који су кроз континуирани рад у претходном периоду са господином Лазетићем дошли до нивоа игре који је јако добар, а то показују и резултати. Не можемо да кажемо да је ТСЦ екипа која зависи само од једног играча – рекао је Милојевић.

Истакао је Милојевић да ће најбољих 11 почети утакмицу, као и да се неће обазирати на проблем одређених играча са жутим картонима.

Мислим да сви који ме познају, знају да ми је увек најбитнија прва следећа утакмица. Против ТСЦ-а ћемо изаћи у што јачем могућем саставу, не обазирем се на картоне.

Похвално је говорио шеф стручног штаба нашег тима о Шерифу Ендиајеу.

– Не радимо индивидуално. Радимо по програму све оно што треба да радимо са свим играчима. Драго ми је да је Ендиаје један играч који је добро радио од припрема. Вредан је и труди се, као и сви остали играчи. Увек колектив избаци појединца. Имамо доста фудбалера који су каснили и нису прошли припреме, нису се интегрисали у систем, нису ни на завидном нивоу физичке припреме. Нажалост на свему томе морамо да радимо у ходу. Надам се да ће и они веома брзо бити сто посто спремни.

Након повреде Звездин Магико се вратио тренинзима и ставио на располагање стручном штабу црвено-белих за предстојећи дуел.

– Александар Катаи ће путовати са екипом на меч против екипе ТСЦ. Тренирао је током целе недеље са тимом и конкурисаће за састав.

Велики је перфекциониста у раду искусни стратег Владан Милојевић, који истиче да је задовољан игром његових изабраника, али и да има простора за напредак.

– Никада у потпуности нисам задовољан, увек сматрам да екипа може боље. Реакције су позитивне, одушевљен сам залагањем, приступом и односом на тренинзима. Неколико играча је каснило на припреме и још увек нису на максималном нивоу када је у питању физичка припрема. Полако слажемо коцкице тима.

Офанзивац екипе ТСЦ – Милош Пантовић је дебитовао за први тим Црвене звезде као омладинац за време првог тренерског мандата Владана Милојевића.

Пантовић је талентован играч и израстао је у доброг фудбалера. Има велики потенцијал. Мислим да може и више од овога што тренутно показује. Надам се да ће у будућности бити носилац српског фудбала и репрезентације. Много играча ТСЦ је показало велики напредак у игри и односу. Заслуге иду Жарку Лазетићу и врло добром систему екипе ТСЦ, који држи тим дуго на окупу. Лепо нас презентују на међународној сцени, те се надам да ће доста добрих играча да изнедре у будућности – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстУТР Турнир 2024. у Панчеву
Следећи текстЦрвена звезда Примобет – Металопластика 25:28 (10:13)