УТР Турнир 2024. у Панчеву

24

Тениски клуб Црвена звезда је на теренима ТК „PopCourt“ у Панчеву, организовала УТР Турнир са наградним фондом од 25.000 долара. Од 19. до 25. фебруара Звезда је угостила 20 такмичара АТП ранга од 300 до 1000 места из девет земаља и Србије подељених у четири групе из којих су се најбољи разигравали за пласман у полуфинале.

Ово је била још једна прилика да се такмичари уочи почетка летње сезоне опробају кроз бројне мечеве које систем на турнирима УТР Про серије нуди. Сарадња два тениска клуба, Црвене звезде и „PopCourt“ има за циљ да се летња серија УТР Про турнира која почиње у априлу на теренима ТК Црвена звезда употпуни и у зимском периоду тако да се након успешне премијере тек завршеним турниром у Панчеву може очекивати да ће у 2024. од новембра тениска публика моћи да ужива и у зимском периоду у одличним профи мечевима у нашем главном граду..

Ова сарадња се од првог турнира показала као изузетно успешна и радујем се наставку у новембру. Сви играчи су били јако задовољни условима играња и очекујем да ће овај турнир и клуб постати чврсто уврштени у календар УТР Про турнира. Морам да истакнем да је Гала Вода одмах подржала овај догађај и донирала воду за све мечеве, што је једна од важних ставки и велика олакшица у организацији турнира – истакао је Слободан Војиновић, директор ТК Црвена звезда.

У финалу снаге за прво место и награду од 3600 долара борили су се представник Србије Душан Обрадовић и представник БиХ Андреј Недић. До наслова шампиона стигао је Обрадовић резултатом 6:4, 3:6, 6:4.

Изузетно сам задовољан првим професионалним турниром на теренима ТК „PopCourt“. Технички је турнир изузетно захтеван и бројни су услови да се обезбеди пренос уживо. Веома ми је драго да видим и бројне позитивне реакције играча везано за клуб. Са ТК Црвена звезда ме везују бројна спортска, али и лична пријатељства тако да нам у клубу јако значи да је почела једна сарадња на пољу на коме пре нисмо били активни. Професионални тенисери који су учестовали на УТР турниру код нас у Панчеву су привукли пажњу бројних љубитеља тениса из нашег града који су дошли уживо да испрате одличне мечеве. Панчево је увек био тениски град и наша публика је увек знала да награди квалитетне играче, поене и мечеве. Радујемо се наставку овог веома важног пројекта који смо започели и верујемо да ћемо константно расти и бити све бољи и бољи – рекао је Владимир Поповић, технички директор турнира у Панчеву.

Сви мечеви УТР такмичења могу да се прате у живом преносу, али и накнадно путем канала Јутјуб УТР Про серије.

Слике са турнира можете преузети:
УТР Фебруар 2024: Кликом овде

Радујемо се наредним турнирима који нам следе у овој години! За најновије информације запратите нас на официјалном Инстаграм профилу клуба кликом овде.

Претходни текстРутинска победа Црвене звезде на старту АНГТ турнира
Следећи текстМилојевић: Против ТСЦ у најјачем саставу