Иван Панић шампион Србије, следи ЕП у Београду

119

Борци ММА клуба Црвена звезда наставили су са изузетним резултатима. Црвено-бели су учествовали на Првенству Србије које је одржано у Пожаревцу на којем су имали веома запажене наступе.

Највећи успех на такмичењу, које је окупило 130 такмичара из 27 клубова, остварио је Иван Панић који је освојио титулу шампиона Србије у категорији до 84 килограма. Иван ће представљати Црвену звезду и Србију на Европском аматерском првенству које се одржава од 29. марта до 6. априла 2024. године у хали „Ранко Жеравица“ у Београду.

Одличну борбу на државном Првенству пружио је и Милош Курак (до 84 кг) који је наступио у Б класи где је изгубио на поене од противника који је на крају турнриа тријумфовао у овој класи.

Звездини дебитанти Алекса Јанковић и Лука Станковић су одушевили својим наступом у Ц класи у категорији до 77 килограма. Алекса је дошао до експресне победе у првој рунди, зауставивши свог противника ударцима у партеру, док је Лука у веома напетој и неизвесној борби дошао до победе једногласном одлуком судија.

Честитамо борцима ММА клуба Црвена звезда на сјајним наступима и одличним резултатима и желимо пуно среће и успеха на будућим такмичењима.

Претходни текстОтворене “Игре будућности”, Звезда учесник на турниру “Фудбал за пријатељство фигитал”
Следећи текстУ сусрет противнику – Чукарички