Родић: Жељан нових јубилеја и титула са Звездом

11

Велики јубилеј је иза једног од фудбалера који је синоним за успехе Црвене звезде, а реч је о Милану Родићу са 300 наступа у нашем дресу. Јубилеј је прославио на најбољи могући, поготком у деветом минуту против Вождовца.

Мислим да је огромна ствар одиграти 300 утакмица за највећи клуб на овим просторима. За мене ово има додатну важност, јер сам цео живот звездаш и свестан сам да сам се овим уписао у златну историју клуба. Нема много фудбалера са толико утакмица и трофеја у Звезди, тако да ми је све ово круна каријере. Мени је ово седма година у Звезди и још увек се осећам „гладно“ у смислу јубилеја и трофеја. За то су највише заслужни навијачи. И синоћ су направили атмосферу о којој ће се дуго причати – почео је Родић.

Верује искусни бек да Звезда може до дупле круне на крају сезоне.

Најбољи смо тим у Србији, тако да верујем да ћемо на крају сезоне бити шампиони, уз освојен куп. Поштујемо све ривале, али знамо чији дрес носимо и да се трофеји у Звезди подразумевају. Вратио се и тренер Милојевић који је направио велике резултате у претходном мандату и све функционише како треба. Позивам навијаче да наставе да буду уз нас, а ми ћемо им то играма на терену вратити – закључак је Родића.

Претходни текстРутинска победа Црвене звезде Меридианбет над Задром
Следећи текстКрасо и Хванг за Звездин понос