Урош Сремчевић у Црвеној звезди

59

Нови фудбалер Црвене звезде је талентовани нападач Урош Сремчевић који је потписао трогодишњи уговор са нашим клубом и задужио дрес са бројем 31.

Добродошлицу младом нападачу први је пожелео спортски директор Митар Мркела.

Урош Сремчевић је рођен 2006. године и долази из лучанске Младости у којој је имао одличну полусезону. Играо је добро и скрено пажњу на себе, а први циљ наше трансфер политике је довођење младих играча из првенства и увек је задовољство када се такав фудбалер појави и заврши код нас. Очекујемо много од Уроша и надам се да ће се брзо адаптирати на све обавезе које га чекају у Звезди, те да ће остварити наше и своје жеље. Што се тиче прелазног рока, тражимо играча на позицији левог бека и надам се да ћемо то ускоро решити – рекао је Мркела.

Прве утиске по доласку у клуб изнео је талентовани нападач.

Утисци су заиста прелепи, јер сам од малена сањао да обучем Звездин дрес и сада ми се то остварило. Даћу све од себе да се представим у што бољем светлу. Заиста сам имао велику жељу да дођем и договор са челницима Звезде је био брз, што се мене тиче. Упознао сам све саиграче већ на Кипру, као и тренера Милојевића са којим сам разговарао и знам шта се тражи од мене. Што се тиче броја 31, носио сам га када сам почео да играм сениорски фудбал у дресу Младости, па отуд тај избор и у Звезди – рекао је Сремчевић.

Сремчевић је потписао трогодишњи уговор, што је максимална дужина трајања уговора за малолетног играча.

Претходни текстМилојевић: Квалитетна смо екипа, а кључ је био да играчима вратимо самопоуздање
Следећи текстЦрвена звезда – Војводина 27:22 (15:7)