Нова победа уз богат „One Team“ и звездашки програм на утакмици

25

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет приредили су у уторак увече још једно лепо вече и спектакл својим навијачима и љубитељима кошарке, убедљивом победом над екипом Валенсије.

Осим победе на паркету, лепих потеза, пуних трибина, добре атмосфере, догађај је употпуњен догађајима који су за нас сада саставни део једне евролигашке кошаркашке представе: а то су друштвено-одговорне акције, али и захвалност Звездашима који нескривено показују своју љубав према црвено-белој боји.

Утакмица 24. кола Црвена звезда Меридианбет – Валенсија одиграна је у склопу „One Team“ недеље и наш клуб је као и сваке сезоне поново скренуо пажњу на инклузију и укључење деце у спортске активности. Овога пута након тренинга, ови борци и полазници Специјалне Олимпијаде на полувремену су одрадили краћи тренинг на највећој сцени и пред широким Звездашким аудиторијумом и хиљадама гледалаца показали оно на чему раде кроз овогодишњи програм “Together We Grow”.

Као и увек наградјени су великим аплаузом и одобравањем за сваки потез и велику жељу коју су показали на терену.

Спортско друштво Црвена звезда је наставило са пројектом „Ја сам звездаш ћирилицом пишем, за Звезду навијам, за Звезду дишем“ у оквиру којег је посетило Основну школу „Свети Сава“. Ученици ове београдске школе су том приликом посветили песме и саставе својој Црвеној зевзди, а најбољи радови су награђени. Један од награђених ђака је и Филип Зелчев, ученик IV/1, који је пред готово пуном Ареном имао прилику да прочита песму „Ја сам звездаш, ћирилицом пишем“ коју је написао.


Поред забавног и друштвено-одговорног програма, на утакмици са Валенсијом је у сарадњи са Фондацијом Делије организована акција прикупљања средстава за Манастир Девич на Косову и Метохији, која ће бити настављена и у петак на утакмици са Барселоном.

Као увод у утакмицу, организована је акција УГ Делије север је у сарадњи са Црвеним крстом по 29. пут под називом “Црвено-Бела крв”. У медија центру стадиона Рајко Митић, као и у још седам градова, за два дана прикупљено је 553 јединица крви! Акцију је првог дана посетио Бранко Лазић, а том приликом је поделио и карте за утакмицу са Валенсијом, као један знак пажње свима који су се одлучили да се одазову позиву и дају крв!

Један спектакл је прошао, употпуњен је победом над Валенсијом, али одмора нема, већ у петак следи још један – стиже Барселона!

Видимо се у Арени! Петак 20 часова…

Претходни текстКарте за Барселону скоро распродате
Следећи текстНашпановани за „генералку“