Нашпановани за „генералку“

37

Фудбалери Црвене звезде који нису учествовали у јутарњој утакмици са екипом Пафоса су, праћени снажним невременом, одрадили поподневни тренинг на терену хотела “Сент Џорџ” како би се припремили за сутрашњи меч против Ботева.

Иако су их дочекали снажна киша и олујни ветар, непогоде нису успеле да спрече црвено-беле да одраде последњи тренинг, спреме се за контролни дуел и на најбољи начин приведу крају припреме на Кипру.

Након уводног истрчавања уследила је активација уз реквизите у виду штапова и препона који су били постављени дуж терена. Фудбалери су се затим поделили у две групе и успели да одиграју „шеву“ уз доста потешкоћа које је проузроковао јак ветар. Изабраници Владана Милојевића ипак нису дозволили да временске непогоде утичу на ток тренинга и свакој вежби су приступили изузетно фокусирано и посвећено.

Црвено-беле су за крај дочекали постављени „манекени’“ уз помоћ којих се радило на усавршавању тактике за последњу припремну утакмицу на Пафосу против екипе Ботева из Пловдива. Почетак је заказан за 16 часова по српском времену.

Претходни текстНова победа уз богат „One Team“ и звездашки програм на утакмици
Следећи текстПобеда црвено-белих над Сиском