Компaнија „MaxBet“ генерални спонзор СД Црвена звезда

218

Спортско друштво Црвена звезда и компанија „MaxBet“ потписали су данас у Звездином прес центру Уговор о генералном спонзорству.

Уговор о генералном спонзорству, које ће трајати три године, потписали су Звездан Терзић, председник Управног одбора СД Црвена звезда и Саво Бакмаз, генерални директор компаније „MaxBet“.

Звездан Терзић, председник УО СД Црвена звезда, истакао је значај потписивања првог генералног спонзорства за наше спортско друштво.

Могу да кажем да је ово прво генерално спонзорство које Спортско друштво Црвена звезда потписује. Као што смо најавили када смо преузимали руковођење спортским друштвом, а то је било у мају 2022. године, да ћемо дати свој максимум да СД Црвена звезда по први пут добије генерално спонзорство, данас сте сведоци потписивања овог уговора. Спонзорство је вредно 400.000 евра на три године, што значи 1.200.000 евра ће бити обезбеђено за бољи живот и рад Спортског друштва Црвена звезда и на тај начин ће се олакшати и рад свих клубова. Много тога смо обећали у мају 2022. године, много тога испунили, пре свега отварање Звезда ТВ-а за све остале клубове, давање простора за спонзоре свих осталих клубова спортског друштва и помоћ ФК Црвена звезда од 400.000 евра за клубове СД Црвена звезда. Надам се да смо својим радом помогли свим девојчицама и дечацима и свим клубовима унутар Спортског друштва Црвена звезда. Радимо интензивно на подизању техничких услова у нашој спортској сали и згради Спортског друштва коју користи 22 клуба наше црвено-беле породице, пре свега на бољој вентилацији, расвети, грејању… Данас се налазимо у згради која ове године слави 50 година, односно пола века, у којој живи Спортско друштво Црвена звезда и надам се да ћемо овим потписом обезбедити још дуго година успешног рада и постизања добрих резултата, јер сви смо ми свесни грба и имена Црвене звезде и какву одговорност нам налаже славна историја и традиција. Надам се да ћемо се у наредном периоду заједно са компанијом „MaxBet“ радовати, да ћемо остварити много добрих резултата. Прославићемо заједно са компанијом „MaxBet“ 4. марта и 79. рођендан нашег спортског друштва и улазимо у јубиларну 80. годину када се спрема спектакл за 4. март 2025. године – рекао је Звездан Терзић.

Генерални диркетор комапније „MaxBet“ Саво Бакмаз није крио задовољство због сарадње са Црвеном звездом.

Велико ми је задовољство и част да вас поздравим у име компаније „MaxBet“. Окупили смо се данас овде да обележимо значајну иницијативу наше компаније. Ми у „MaxBet“-у кроз ово генерално спонзорство Спортског друштва Црвена звезда, желимо да пружимо подршку развоју домаћег спорта и да уједно обележимо нову еру пословања „MaxBet“-а у склопу компаније „Flutter International“ – светског лидера у области клађења и игара на срећу. Ово је историјски тренутак за све нас, имајући у виду да Спортско друштво Црвена звезда по први пут има генералног спонзора, што представља велики корак напред за српски спорт. Црвена звезда није само спортско друштво, већ симбол поноса и идентитета бројних генерација. Њихова историја богата је успесима и титулама које су донеле бескрајну радост симпатизерима клуба и инспирисали нашу омладину да се професионално баве спортом широм Србије. Наша подршка, осим у финансијском смислу, огледаће се и кроз активно учешће у програмима и иницијативама које промовишу спортску културу и спортски дух. Ми у „MaxBet“-у верујемо да је улагање у наше спортисте кључно за изградњу будућности српског спорта, и управо зато ћемо и у наредном периоду пружати подршку и ресурсе који су неопходни за напредак и успех. Уверен сам да ће наша сарадња са Спортским друштвом Црвена звезда користити како спортском друштву, тако и целокупној српској спортској заједници. Још једном, хвала вам што сте данас овде и што сте дошли да подржите нашу визију за бољу будућност српског спорта – истакао је Саво Бакмаз.

Претходни текстЏудо савез Србије доделио признања најбољима у 2023. години
Следећи текстУбедљива и важна победа Црвене звезде Меридианбет над Валенсијом!