Милојевић: Права провера и добра утакмица за нас

31

Остварили су фудбалери Црвене звезде и четврту победу на исто толико утакмица у оквиру припрема на Кипру, а утиске после сусрета са Младости (2:0) изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Добра утакмица и права провера за нас. Младост је квалитетна екипа, а ово је тип утакмице који ће нас очекивати и у првенству. Задовољан сам односом играча према утакмици и обавезама, а имали су сви прилику да виде и који су наши захтеви. Играчи то желе да одраде на најбољи могући начин, тако да је доста ствари функционисало. Помак у односу на претходну утакмицу постоји, тако да сам задовољан – почео је Милојевић.

Нису фудбалери Младости створили ни шансу против Звезде на данашњем мечу.

– Мене свакако прати глас да сам дефанзиван тренер. Шалу на страну, али у фудбалу постоје сегменти игре и мора да се буде ангажован у оба правца. Драго ми је што смо дисциплиновани кад имамо лопту у ногама, али и што знамо шта треба да радимо када немамо посед или кад смо у транзицији. Фокус нам је и даље на физичкој спреми.

За крај, само речи хвале је Милојевић имао за младе Звездине играче.

Волим да тренирам са младима, и увек после тренинга останемо да радимо на разним сегментима игре. Не заборављам где сам и како почео. Они су вредни и на њима је да наставе тако, а на нама да извучемо максимум из сваког од њих. Пресрећан сам јер је реч о доброј и вредној деци – рекао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Младост 2:0 (2:0)
Следећи текстРадојевић: Звездин дрес је част, а центаршут вежбам са шефом