Бечановић: Честитке Вујку, Бошњаку и Тодорову на свему што чине за џудо спорт

19

Боравак у трофејном клубу у Љутице Богдана, Драгомир Бечановић некада репрезентативац СФРЈ и освајач титуле светског шампиона 1989. године на СП у Београду, искористио је и да поразговара са спортским директором Николом Николићем и нашим првотимцима Дилбаром Салкарбек Кизи, Тевдоре Секниашвилијем и Исламом Шогеновим.

Импресивни су резултати које постижу ваши такмичари. Џудо клуб Црвена звезда је број 1 на ранг листи Европске џудо уније а видео сам и резултате Џудо савеза Србије према којим сте заиста неприкосновено на првом месту. Искрене честитке на томе јер на најбољи начин промовишете наш џудо спорт а ваши такмичари то на најбољи начин враћају врхунским резултатима-рекао је Бечановић.

Бечановић није могао а да не пореди садашњост са оним периодом када се и сам такмичио на струњачи.

Волео бих да смо тада ја и други џудисти имали овакву подршку као што је имају Звездини првотимци. Врхунски услови за тренинг, а ускоро добијате и медицински блок у коме ћете имати све услове за опоравак. Све честитке водећим људима Клуба, председнику Управног одбора Стојану Вујку, Скупштине Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову почасном председнику на свему што чине за џудо спорт– био је искрен Драгомир Бечановић.

Никола Николић спортски директор нашег клуба поделио је утиске после разговора са некадашњим шампионом планете.

Изузетно пријатно поподне у разговору са Драгомиром Бечановићем а као резиме најбоље би било рећи да су његова искуства за сваког такмичара злата вредна– рекао је Никола Николић, спортски директор ЏК Црвена звезда

Претходни текстБечановић: Инклузивна секција -Звездина хумана мисија
Следећи текстСве спремно за Младост