Црвено-беле вече у Арени и још један светски спектакл

33

Београд је у четвртак увече видео спектакл који само Црвена звезда и њени навијачи могу да направе и понуде кошаркашкој Европи.

Утакмица са Басконијом угостила је многе којима је црвено-бела боја у срцу, који су желели да буду у Арени и пруже подршку нашем десеткованом тиму, али и оне који су својим радом деловањем и ангажманом заслужили да буду поздрављени великим аплаузом аудиторијума од армије веће од 20 хиљада људи.

Уз наше црвено-беле били су велики шампиони, ученици Математичке гимназије, који су на такмичењу Жаутиковска олимпијада из математике, физике и информатике одржаној је у периоду од 8.1. до 13.1. у Алматију у Казахстану, освојили седам медаља! Учествовало је преко 700 такмичара из 17 земаља укључујући и екипу Математичке гимназије коју су чинила седморица ученика.

Нашу математичку репрезентацију у саставу:

Новак Деспотовић ЗЛАТНА МЕДАЉА, Стеван Радивојевић БРОНЗАНА МЕДАЉА, Стефан Шебез БРОНЗАНА МЕДАЉА;

Физика: Вукашин Бабић БРОНЗАНА МЕДАЉА, Јован Милићев БРОНЗАНА МЕДАЉА;

Информатика: Филип Бојковић ЗЛАТНА МЕДАЉА и Михаило Јанчевић БРОНЗАНА МЕДАЉА;

Шампионску екипу Математичке гимназије поздравило је овацијама преко 20 хиљада људи на полувремену утакмице, када им је испред Клуба поклоне уручио спортски директор Милан Дозет.

Уз наше математичаре, спектакуларну кореографију, ову утакмицу улепшали су наша Павлина Радовановић из Ораховца, бројни глумци Александар Радоичић, Гордан Кичић, Стеван Пиале…бројни спортисти СД Црвена звезда… бивши тренер црвено белих Душко Ивановић дочекан је као и сваки члан црвено беле породице, пред почетак утакмице на поклон од Клуба добио је специјално паковање вина из манастира Манастира Буково…

Црвена звезда је још једном, без обзира на резултат утакмице, показала зашто је велика и зашто такве спектакле мало ко може да приушти Београду, Србији, кошаркашкој Европи и свету…

Претходни текстУтакмица Црвена звезда Меридианбет – ФМП померена за недељу у 18 часова
Следећи текстПоставка игре за Залаегерсег