Поставка игре за Залаегерсег

42

Првотимци Црвене звезде су од 17 сати и 30 минута по локалном времену одрадили последњи тренинг уочи друге контролне провере, која је на програму у суботу 20. јануара од 13 часова против мађарског Залаегерсега.

По устаљеном и унапред осмишљеном плану тренинга, наши фудбалери су рад започели кроз загревање у виду истрчавања у групама. Иако је кондициони део стручног штаба врло озбиљно приступио у намери да добро припреми играче за завршни део тренинга, активација је ипак трајала знатно краће у односу на преподневни тренинг. Потом су црвено-бели прешли на рад са лоптом, али поред пас игре, укључене су биле и препоне уз захтев да се истрче кратке дистанце, односно промени темпо након извршеног додавања.

Уследила је популарна шева, а играчи су били подељени у три групе. Као и обично шеф стручног штаба Владан Милојевић се укључио у овај део тренинга, што су његови изабраници прихватили са одушевљењем. Завршни део тренинга је био намењен искључиво тактици. Поред поставке, уз све неопходне захтеве за сутрашњи дуел, инсистирало се и на прекидима. Нема дилеме да ће фудбалери нашег клуба спремни дочекати сутрашњи меч против Залаегерсега, који ће сви звездаши моћи уживо да посматрају на каналу Звезда ТВ од 13 сати по српском времену.

Претходни текстЦрвено-беле вече у Арени и још један светски спектакл
Следећи текстЗвезда надиграла Раднички