Басконија гост Црвене звезде Меридианбет у пуној Арени

17

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у четвртак екипу Басконије у утакмици 22.кола Евролиге.

Утакмица се игра у “Београдској Арени” са почетком у 19 часова, а интересовање за овај меч је огромно. Иницијални контигент дневних карата које су пуштене у продају петак је распродата, а додатни је пуштен у продају у уторак.

Пред овај меч тренер Јанис Сферопулос не може да рачуна на Николу Топића И Немању Недовића, док је у Београд у уторак стигао Џавонте Смарт.

У првом мечу ове сезоне Басконија је победила у Виторији 87:85.

Пред овај меч, тренер Јанис Сферопулос окупљеним новинарима на тренингу у Арени рекао је следеће: – Играмо против тима који игра веома добро и има одличне резултате на страни. Морамо да будемо фокусирани, ако не приступимо мечу на прави начин онда ћемо имати проблема. Желимо да будемо спремни за чврсту утакмицу. Имају играче који могу да нам направе проблеме, не само Хауарда. Играчи са клупе могу да им понуде решења и морамо да им се супроставимо као тиму, а не само појединцима.

Стефан Лазаревић: – Долази нам екипа која игра веома добро ове сезоне, има добар учинак и код куће и на страни. Играју добро у транзицији и чини се да нема разлике да ли су код куће или у гостима и зато од њих прети таква опасност. Ми смо на нашем терену и од првог минута морамо да будемо фокусирани да испунимо задатке, како би дошли до неког позитивног резултата.

Капије Београдске Арене отварају се 2 сата пре почетка утакмице.

Претходни текстЗвездини омладинци почели зимске припреме
Следећи текстЦрвена звезда – Хлорака 3:2 (1:2)