Звездини омладинци почели зимске припреме

27

Јуниорска селекција Црвене звезде је под вођством шефа стручног штаба Ненада Милијаша одрадила први тренинг у 2024. години на теренима наше фудбалске академије.

Након обављених лекарских прегледа црвено-бели су „упалили моторе“ на теренима иза југа Маракане. Омладинци нашег клуба ће тренирати у Београду до 11. фебруара када ће отићи на двонедељне припреме у Требиње.

Стручни штаб на челу са некадашњим капитеном Црвене звезде – Ненадом Милијашем у овом тренутку располаже са 26 играча, а то су: Стефан Маринковић, Душан Вишњић, Матеја Станковић, Немања Видојевић, Петар Манојловић, Виктор Стојановић, Теодор Илић, Стахиња Стојковић, Матеја Остојић, Драган Тегелтија, Адем Авдић, Лука Бубања, Драган Мирановић, Лука Лечић, Алекса Цветковић, Андреј Петровић, Андреј Младеновић, Реља Зорић, Урош Тегелтија, Новак Гојков, Ненад Кривокапић, Вељко Вукојевић, Даворин Тошић, Стефан Столић, Матеја Бубањ и Дарије Маркочевић.

Драго ми што смо почели са тренинзима, а одмах смо уочили да су играчи су жељни рада. Момци су одрадили већ унапред зацртан програм, који им је задат током паузе. Спремни смо дочекали почетак припрема, а послужили су нас и добри временски услови. Фудбалери су на последњем “степенику” до преласка у први тим, те им је неопходан рад са лоптом. Енергија мора да постоји на сваком тренингу, како са моје, тако и са њихове стране. Тренираћемо прво у Београду готово месец дана, потом путујемо у Требиње где ћемо боравити две недеље. Потрудићемо се да играчима припреме не падну тешко на психичком плану. У наредних осам недеља нас очекују и контролне утакмице, али су тренинзи пођеднако важни. На фудбалерима је да уживају на терену, а наш циљ је да кроз добру игру напредујемо из меча у меч – поручио је Милијаш.

У односу на јесењи део сезоне промењен је стручни штаб, па је тако први помоћник Милош Јанковић, док су тренерски тим напустили Александар Јевтић, који је преузео омладинце Графичара, и Милорад Вилотић. Уз Милијаша ће још бити Марко Тркуља, као тренер голмана, док ће се о физичкој припреми играча старати Владан Блажић.

Претходни текстЗвездине даме без четвртфинала ЦЕВ Купа
Следећи текстБасконија гост Црвене звезде Меридианбет у пуној Арени