Црвена звезда Меридианбет дочекује Борац (недеља, 19.30)

29

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након великог тријумфа у Милану, али и серије тешких гостујућих утакмица, коначно играју у Београду.

Први од неколико мечева који црвено-беле очекују на домаћем терену је против екипе Борца у оквиру 16.кола АБА лиге против екипе Борца из Чачка.

Наш тим је први на табели са скором 13-2, али након пораза у Љубљани који је дошао и као последица изузетно тешког распореда и бројних путовања, жели да настави са победама и чува прво место пред плеј оф.

У првом делу сезоне црвено-бели су славили у Чачку против екипе која је ове сезоне једно од пријатнијих изненадјења регионалне лиге.

У овом мечу тренер Јанис Сферопулос неће имати на располагању Немању Недовића, Николу Топића, али врло вероватно ни Милоша Теодосића и Мајка Тобија:

Очекује нас утакмица против екипе која игра јако брзо, пуно трчи, са добром хемијом у тиму и који зна како да игра заједно као тим. Зато на првом месту морамо да будемо фокусирани и сконцентрисани да играмо добру одбрану како би зауставили њихову игру, а нападачки ћемо морати да „читамо“ њихову одбрану и да их нападамо на прави начин – рекао је тренер црвено-белих.

Дејан Давидовац: – Борац је ове сезоне једно од најпријатнијих изненађења, играју добро, добар тим са добром хемијом. Имају добре странце, искусне домаће играче и играће против нас без притиска. Јасно је да ћемо морати да наметнемо наш ритам јер играју брзо са пуно шутева са дистанце и продора. Желимо нове бодове и нову победу у аба лиги.

КК Црвена звезда Меридианбет пустио је у продају карте за ову, као и наредне две утакмице, а за меч са Борцем омогућен је и слободан улаз деци до 7 година уз пратњу родитеља, школарцима и студентима уз ђачку књижицу и индекс.

Утакмица Црвена звезда Меридианбет – Борац игра се у недељу од 19.30 часова у Београдској Арени.

Претходни текстЗвезда је живот – Светозар Мијаиловић
Следећи текстЦрвена звезда убедљиво до полуфинала Купа Србије