Пуштене у продају карте за наредне три утакмице, најмлађи, школарци и студенти бесплатно на АБА лигу

37

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет великом победом у Милану завршили су изузетно тежак и напоран период у коме су имали серију гостовања, првенствено у Евролиги, али и регионалној АБА лиги.

Пред нама је период у коме ће црвено бели одиграти три „домаће“ утакмице, против Борца (14.01.2024) и ФМП-а (21.01.2024) у АБА лиги, и евролигашки дуел са Басконијом (18.01.2024).

Тим поводом, КК Црвена звезда Меридианбет у петак тачно у подне пушта у продају карте за све три наведене утакмице.

Продаја карата обавиће се као и до сада на свим продајним местима нашег тикетинг партнера tickets.rs, као и онлајн.

Такође, на дан утакмица са Борцем и ФМП-ом у АБА лиги, радиће и благајна у Београдској Арени са почетком у 14 часова, док ће за утакмицу са Басконијом то продајно место бити отворено од 13 часова!

КК Црвена звезда Меридианбет овога пута мислио је и на наше најмлађе Звездаше и наше школарце и студенте за утакмице АБА лиге са Борцем и ФМП-ом!

– На утакмице регионалне лиге које ће бити одигране ове и наредне недеље (14.01.2024 и 21.01.2024) омогућен је слободан улаз за сву децу старости до 7 година уз ОБАВЕЗНУ ПРАТЊУ РОДИТЕЉА;

Сви школарци који похађају основну или средњу школу, и тренутно уживају у зимском распусту, уз ђачку књижицу на увид такође ће моћи бесплатно да уђу на утакмице против Борца и ФМП-а, док ће и наши студенти имати исту погодност уз приложен индекс!

Подсећамо да је КК Црвена звезда Меридианбет пустио током недеље у продају и полусезонске карте клуба по повољним ценама за све утакмице нашег првог тима у свим такмичењима до краја сезоне. Све информације можете пронаћи на следећем линку.

Дођите и пружите подршку нашим момцима у наредним утакмицама које ће играти на домаћем терену! Он ће заиста бити наш само уз Ваше присуство и гласну подршку!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвезда засијала пуним сјајем у Милану
Следећи текстЗвездин календар у продаји