Црвено-бели путују у Лион (уторак, 20.30)

20

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након Божићних празника, вратили су се обавезама и тренинзима пред дупло коло које их очекује у Евролиги.

Гостовања у Лиону и Милану представљају крај изузетно напорног периода који су црвено бели прошли а у токм кога су одиграли велики број гостујућих утакмица уз бројна путовања.

Тим је током раних поподневних часова тренирао у Београдској Арени, а након заједничког ручка креће уФранцуску на меч 20.кола са Асвелом.

Велико охрабрење представља слика из Арене где је тренер Јанис Сферопулос имао на располагању све играче осим Николе Топића. Тренинг су одрадили И Милош Теодосић, Бранко Лазић, Јаго Дос Сантос И Лука Митровић, па ће наш тим у Лиону бити готово комплетан!

Утакмица Асвел – Црвена звезда Мерииданбет игра се у уторак од 20.30 часова

Тренер Јанис Сферопулос: – Играмо против екипе која је променила тренера, нису имали обавезе у домаћем првенству па су имали више времена да припреме утакмицу. Очекујем да видимо неке нове ствари од њих на терену и у нападу и одбрани. Морамо да “прочитамо” и реагујемо на новитете у њиховој игри током меча. Истовремено знамо да нису имали превише времена за промене, знамо како играју, од кога прети опасност и биће важно исправно реаговати у одбрани. С друге стране што се тиче нашег напада морамо да реагујемо и пронађемо решење за све “проблеме” које ће покушати да ставе пред нас – рекао је тренер црвено-белих.

Одмах након утакмице у Лиону, црвено-бели путују за Милано где их већ у четвртак очекује утакмица 21.кола против Арманија.

Претходни текстЗвезда даровала пакетиће за бебе српским породилиштима на Косову
Следећи текстЗвезда почела са тестирањима за други део сезоне