Звезда даровала пакетиће за бебе српским породилиштима на Косову

24

Христос се роди! ФК Црвена звезда је наставио са друштвено-одговорним и хуманитарним радом одмах на старту 2024. године, а у складу са великом бригом и љубављу према становницима Космета наш клуб је свим бебама рођеним у интервалу од 1. па до 7. јануара у српским породилиштима на Косову поклонио новогодишње пакетиће.

Црвено-бели новогодишњи поклони стигли су на адресу три српска породилишта на Космету, која се налазе у Косовској Митровици, Грачаници и Пасјану. Прве бебе рођене су 1. јануара у два сата и 35 минута иза поноћи и 13 часова и 50 минута, у питању су дечаци из Штрпца и Словиња, који су на свет дошли у породилишту у Грачаници, а Црвена звезда је одмах показала да је уз малишане од првих тренутака живота.

Наш клуб је и овом приликом поручио да ће увек бити уз свој народ на Косову, које је срце Србије. Традиција је најснажнији мотив српском становништву које живи на светој земљи, а Црвена звезда је са поносом и задовољством обрадовала родитеље и малишане од првог дана у години до великог православног празника – Божића.

Претходни текстМир Божији – Христос се роди!
Следећи текстЦрвено-бели путују у Лион (уторак, 20.30)