Спајић: Показали смо да припадамо Лиги шампиона

29

Имао је прилику Урош Спајић да се по први пут нађе на терену у овосезонској Лиги шампиона, и утисак је да је дефанзивац Црвене звезде одиграо веома добру утакмицу против Манчестер Ситија (2:3).

Могла је утакмица да оде у другом правцу, јер смо имали неколико изгледних прилика које нисмо успели да реализујемо. Битно да смо играли добро и да су навијачи задовољни. Остали смо им дужни да одиграмо како треба и да покажемо да нисмо случајно у Лиги шампиона. Била је тешка утакмица, много енергије смо истрошили на јурњаву са Манчестер Ситијем, али индивидуални квалитет који имају је пресудио. Нисмо се обрукали, већ имали пар прилика да утакмицу уведемо у додатну тензију. Остаје жал за бодовима, али смо били добри данас – почео је Спајић.

Сматра Спајић да ће црвено-бели бити у пуном фокусу за преостале две утакмице.

То су сасвим другачије утакмице, али нам на плану самопоуздања значи. Истрошили смо се много данас, али је утакмица у Суботици веома важна. После ње и дерби. Имамо времена и фокуса да се спремимо за изазове који нас очекују и даћемо све од себе да то буде како треба – закључио је искусни штопер.

Претходни текстДраговић: Мало нам је фалило
Следећи текстБахар: Храбро смо се борили, Звезда има светлу будућност