Бахар: Храбро смо се борили, Звезда има светлу будућност

23

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је изнео утиске након пораза (2:3) од Манчестер Ситија и поред приказане храбре игре црвено-белих у шестом колу групне фазе Лиге шампиона.

Игра на данашњој утакмици је приказала наш пут у Лиги шампиона. Храбро смо наступали, притискали противнике, трудили се да стигнемо до победе, али нажалост то није било довољно. Резултати нису били онакви какве смо очекивали, али можемо да будемо поносни на клуб и играче. На свакој утакмици смо се борили, али је у одређеним ситуацијама недостајао фактор среће како бисмо тријумфовали. Разочарани смо резултатом, али не и приказаним односом, игром и залагањем – истакао је Барак Бахар.

Похвалио је израелски стручњак млада наде Црвене звезде.

– Поносан сам на све играче. Млади фудбалери су показали да могу да играју на овом нивоу, као и да поседују карактер и храброст. Мијатовић је уз мало среће могао да се упише у листу стрелаца. Задовољан сам приступом, и као што увек наглашавам овај клуб има светлу будућност. Поседујемо велики број квалитетних младих играча, који су показали да заслужују да играју за Црвену звезду.

Истакао је стратег црвено-белих да се екипа окреће обавезама у првенству.

– Већ сам рекао да смо разочарани због одређених резултата, али смо се на сваком мечу одлично борили. Мислим да је наша најбоља утакмица била у Берну, али нисмо успели да стигнемо до победе. То је свакако разочаравајуће, међутим сигуран сам да имамо добар тим. Окрећемо се првенству. Тренутно се налазимо на првом месту у лиги и желимо да останемо на тој позицији. Очекује нас утакмица против Спартака пре вечитог дербија, морамо да се рестартујемо за тај меч и одрадимо опоравак. Играчи су данас пружили максимум и дали све од себе, потрошили су доста енергије и опоравак је неопходан. Размишљамо само о припреми за следећу утакмицу.

Говорио је шеф стручног штаба нашег тима и о чињеници да млади играчи добијају прилику махом у другом делу игре.

Утакмице су другачије како време одмиче. На почетку је притисак увек већи. За младе играче је често боље да уђу у игру са клупе, када се утакмица отвори и када могу да прикажу њихов квалитет. То је нешто што смо могли да видимо на претходним утакмицама, као и данас – закључио је Барак Бахар.

Претходни текстСпајић: Показали смо да припадамо Лиги шампиона
Следећи текстПети Звездин форум – Светислав Кари Пешић