Звезда славила у Новом Саду

63

Хокејаши Црвене звезде савладали су Војводину у Новом Саду са 4:3 (3:1, 0:2, 1:0) и у свом осмом мечу у ИХЛ лиги забележили су седму победу.

Београдски црвено-бели су одлично ушли у меч и у 11. минуту повели голом Вука Крављанаца. Уследило је изједначење, а погодак за Новосађане постигао је Виктор Ченгери. Само минут касније Марко Драговић поново доводи Звезду у вођство, а одмах затим у листу стрелаца се уписује и Павел Пчалин.

Изгледало је да ће Звезда лако стићи до бодова, али хокејаши Војводине су у другој трећини успели да стигну до изједначења. Средином овог периода за само један минут „лале“ су головима Радосављевића и Аиупова дошле до 3:3 и меч увеле у неизвесну завршницу. Ипак, Драговић је постигао победоносни гол у 48. минуту и донео нашем тиму нова три бода – 3:4.

Звездини „оклопници“ налазе се на 1. месту ИХЛ лиге и сада су увећали бодовну разлику у односу на најближег пратиоца, екипу Триглава. Већ у суботу 2. децембра од 18 часова, црвено-бели гостују екипи Сиј А Јесенице у дворани Подмежакла.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:4 (1:3, 2:0, 0:1)

Нови Сад – Дворана: СПЕНС. Судије: Николић, Пожар, Младеновић, Ђокић. Казне: Црвена звезда 6 минута.

ВОЈВОДИНА: Гнип, Падалитса, Ченгери 1, Дањи, Марковић, Мирков, Ђорђевић (1ас), Аиупов 1, Грковић (1ас), Гусаров, Караб (2ас), Вучуревић (1ас), Јерковић, Лаптев (1ас), Макејчикау, Радосављевић 1, Поповић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Боруш, Степановић, Драговић 2, Лештарић (1ас), У.Новаковић (1ас), Подунавац, Шпањевић (1ас), Гвозденовић (1ас), Митровић, М.Младеновић, Пчалин 1, Рацић, Дегтерев (1ас), Крављанац 1, Шченков, Синитсин, Цвик (1ас), Динић, К.Младеновић, Шаљић, Видовић, Ђинђић, Брадић, Симић. Тренер: Игор Косовић.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Кнежевић поново креирао
Следећи текстСедам златних медаља Звездиних пионирки на Првенству Србије