Са Црвеном звездом Меридианбет у Валенсију и Виторију!

34

КК Црвена звезда Меридианбет припремио је у сарадњи са “Champions Travel”-ом још једно атрактивно путовање и прилику да сви који то желе, бодре црвено-беле у две утакмице које ће одиграти у распону од три дана у једној од најлепших европских земаља Шпанији.

Овај аранжман који траје четири дана (05.12-08.12) и има три ноћења и почиње 05.12.2023.године летом до Валенсије.

Валенсија један од најлепших приморских градова Шпаније, Медитерана и једно од најпопуларнијих туристичких дестинација Шпаније, представља трећи град по величини те земље, док је Виториа-Гастеиз је град од око 240,000 становника, налази се на северозападу Шпаније и административно подпада под Шпанску аутономну заједницу Баскију и провинцију Алава. Овај град такође представља престоницу Баскије а у њему се налази и седиште баскијске Владе.

Програм овог атрактивног путовања чија цена износи од 699 до 849 евра из смештај у хотелима са 4 звездице у Валенсији и Виторији можете прочитати у наставку:

Програм путовања:
05. Дец. 1.дан БЕОГРАД – ВАЛЕНСИЈА
Полазак авиона за Валенсију – у 17.00 часова; долазак у Валенсију у 19.30 часова; Трансфер до хотела; Смештај у хотел; слободно време за индивидуалне активности; ноћење.

06.Дец. 2.дан ВАЛЕНСИЈА
Доручак; Слободно време за индивидуалне активности; индивидуални одлазак на утакмицу, која се игра у спортској дворани Пабеллон Фуенте Де Сан Луис, између екипа Валенсија Баскет И КК Црвена звезда Меридианбет са почетком у 20.30; Након утакмице повратак у хотел; ноћење.

07.Дец. 3.дан ВАЛЕНСИЈА – ВИТОРИА
Доручак; трансфер до аеродрома; полазак авиона за Виторију у 12.00ч; долазак у Виторију у 12.55ч; трансфер до хотела; смештај у хотелу; слободно време за индивидуалне активности; ноћење.

08.Дец. 4.дан ВИТОРИА – БЕОГРАД
Доручак; напуштање хотелских соба до 12.00ч; слободно време за индивидуалне активности; око 19.00ч трансфер до спортске хале Буеса Арена где се са почетком од 20.30ч игра утакмица између Баскониа Виториа-Гастеиз и КК Црвена звезда Меридианбет; након утакмице трансфер до аеродрома; полазак авиона за Београд у 23.50ч; долазак у Београд око 02.15ч.

Цена путовања укључује: чартер лет на релацији Београд-Валенсија-Виториа-Београд, аеродромске таксе (укупно 52Еур), 3 ноћења са доручком у хотелима 4* (доручак – шведски сто), трансфери од аеродрома до хотела, у Виторији од хотела до спортске хале као и од спортске хале до аеродроме и трошкове организације путовања.

Цена путовања не укључује: улазнице за утакмице, међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

Претходни текстТијана Лукић водила Звезду до победе против Бенфике
Следећи текстЗвезда посетила Сигурну кућу