Црвена звезда Меридианбет дочекује Армани у пуној Арени (петак, 20.30)

26

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у петак од 20.30 часова екипу Арманија из Милана у утакмици 10.кола Евролиге.

Пред овај меч влада огромно интересовање, па ће наш тим имати пуну халу иза себе у настојањима да дође до важне победе.

Тренер Јанис Сферопулос који је изашао пред новинаре у четвртак увече на тренингу коме су присуствовали сви играчи осим Лазића и Ханге очекује добар наступ наше екипе:

Играмо против тима који игра све боље, имају две победе у последња три меча. Имају искуства да играју овакве утакмице, на нама је да имао фокус и да се држимо плана, да им нападнемо слабости, генерално морамо да играмо паметно како бисмо их победили. После четири утакмице у седам дана, сада смо имали мало времена да одморимо, да применимо неке нове ствари. Још увек додајемо неке ствари у нападу и одбрани, веома је било битно да искорист ово време да се што боље спремимо – рекао је Сферопулос.

Марко Симоновић: – Армани је јака и искусна екипа и дуго времена су са Етореом Месином. Очекујем пуно навијача у дворани, биће тешка утакмица. Они играју са вишом петорком, припремамо се за то. Имали смо довољно времена да анализирамо противника и мислим да ће бити све како треба и да ћемо одрадити оно што смо спремали – рекао је Симоновић.

Капије Београдске Арене отварају се два сата пре почетка утакмице, а у слободној продаји остао је додатни контигент карата за ниво 400.

Претходни текстЛегенде Маракане – Бошко Ђуровски
Следећи текстУ сусрет противнику – Војводина