Да се сачува низ у Новом Саду

26

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 16 часова гостовати Војводини, а најбољу увертиру за меч против новосадског тима представља чињеница да у последњих 20 утакмица немамо пораз, те да смо постигли тачно 50 голова.

Неће бити лако и никад не буде у Новом Саду, али успевала је Звезда да под тренерском палицом Владана Милојевића, Дејана Станковића и Милоша Милојевића не доживи пораз од Војводине, ни у српској Атини, али ни на Маракани. Низ од 20 мечева је почео са Миодрагом Божовићем и то 25. септембра 2016. године, након што је у сезони раније, у мају месецу, његов тим доживео пораз на Маракани резултатом 1:3, премда је питање освајача титуле тада већ било решено. Звезда је победила у септембру 2016. године резултатом 4:1, а погађали су Џон Руиз, Мичел Доналд, Срђан Плавшић и Славољуб Срнић. Прошло је 20 утакмица од тада, а Звезда је у чак два наврата успевала да постигне и по пет голова против Војводине.

Успели смо на Карађорђу да избројимо до пет 1. маја 2019. године када је тим предводио Владан Милојевић. Тада су за наш тим погађали Милан Павков, Алекса Вукановић (актуелни играч Војводине), Ел Фарду Бен, као и Дејан Јовељић у два наврата. Актуелну сезону управо смо започели мечом против Војводине, те је и Барак Бахар као тренер наставио низ против Војводине, а славили смо погоцима Жан Филипа Красоа (2), Владимира Лучића и Османа Букарија, уз аутогол Радомира Милосављевића.

Војводина у последња четири меча не зна за пораз, тако да нас у суботу од 16 часова чека изузетно тешко гостовање.

Претходни текстЗвездини репрезентативци – Красо, Канга и Лучић у мету
Следећи текстЗвезда убедљива на крају полусезоне